About

The World Hotel Awards by Hotelmix.bg were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

Политика за поверителност

Увод
Ние, като Hotelmix.bg, приемаме, че поверителността има важна стойност за вас, както и за потребителя, и разбираме, че извършването на резервация онлайн включва значително доверие от ваша страна.
Ние високо ценим доверието, което ни оказвате, като използвате услугите на Hotelmix.bg и се ангажираме да защитим събирането, използването и разкриването на личните данни, които ни предоставяте.
Ние уважаваме вашето право на поверителност и ще обработваме само лична информация, която ни давате в съответствие с приложимите закони за защита на данните.

Тази Политика за поверителност описва какъв вид информация можем да събираме за вас, как можем да я събираме и използваме, с кого можем да я споделяме и какви решения имате по отношение на нея. Съветваме ви да прочетете подробно настоящата Политика за поверителност и нашите Общи условия. Достъпвайки и използвайки Hotelmix.bg, вие се съгласявате, че сте прочели и разбрали настоящата Политика за поверителност и че приемате и се съгласявате с практиките за поверителност (както и всяко използване и разкриване на вашите лични данни), описани в настоящата Политика за поверителност. Ако не сте съгласни с нашите правила и практики, трябва да преустановите използването на нашите услуги или достъп до този уебсайт.

Възможно е от време на време да преразглеждаме и актуализираме тази политика, за да отразяваме промените в закона, нашите практики за събиране и използване на лични данни. Тези промени ще бъдат публикувани в настоящата Политика за поверителност. Ето защо трябва периодично да преоценявате настоящата Политика за поверителност, така че да сте в течение на нашите най-актуални политики и практики.

Информация за кредитната карта
Информацията за вашата кредитна карта се изпраща до нас чрез защитен сървър. Ние използваме най-новата, най-сигурна технология на разположение, която криптира всички ваши лични данни и кредитни карти. Когато въведете лична информация по време на процеса на резервация, вашите данни са защитени от Secure Socket Layer (SSL) технология за гарантиране на защитата на поверителността на обменяните данни между клиенти и нашите сървъри.
Нашата услуга за резервации е съвместима с PCI DSS сертификат, който е стандарт за сигурност на информацията, създаден за увеличаване на контрола върху данните на картодържателя и намаляване на измамите с кредитни карти. Прилага се за организации, които се занимават с такива марки на кредитни карти като MasterCard, Visa, American Express, и т.н.

Каква информация събираме?
Ние събираме вашите лични данни, които ни предоставяте, когато използвате този уебсайт. Личните данни могат да включват вашето име, адрес, телефонен номер, данни за кредитна карта, имейл адрес, име и местоположение на квартирата и/или продължителност на престоя. Освен това, когато използвате услугите на Hotelmix.bg, дори и да не направите резервация, ние можем да събираме друга определена информация, като вашия IP адрес, географски данни, националност, предпочитания за търсене, свързани с конкретни търсения, кой браузър използвате, и информация за операционната система на вашия компютър, версия на приложението, езикови настройки и страници, които са ви показани. Ако правите резервация чрез мобилно устройство, може да използваме и данни, които идентифицират вашето мобилно устройство, специфични за устройството настройки и характеристики и данни за географската ширина/дължина.

Информация за спътници
Когато правите резервация за някой друг чрез нашия уебсайт, ние ще поискаме лична информация за този човек. Трябва да получите разрешението на другите лица, преди да ни предоставите личните им данни, тъй като всеки достъп за преглед на тяхната информация ще бъде наличен само чрез въвеждане на номера ви за резервация и ПИН-код на страницата на Моите резервации.

Как използваме вашата информация?
Информацията, която ни предоставяте, ще бъде строго използвана само за следните цели:

 • обработка на вашите онлайн резервации и осигуряване на най-добрата възможна услуга;

 • проверка на вашата самоличност;

 • извършване на анализ на пазара и извършване на общи подобрения на нашия сайт;

 • информирайки хотела, който сте избрали да отседнете, за вашата резервация, за да получите потвърждение;

 • предоставяне на исканите от вас услуги;

 • изпращане на потвърждение и актуализации на вашата резервация за хотел;

 • позволявайки на нашия помощен персонал да ви съдейства, ако е необходимо.

С кого Hotelmix.bg споделя вашата информация?

 • Трети доставчици на услуги: Ние използваме доставчици на услуги, за да обработваме вашата лична информация от наше име. Доставчиците на услуги на трети страни са обвързани с клаузи за конфиденциалност и не им е позволено да използват вашите лични данни за други цели, различни от инструкциите на Hotelmix.bg.

 • Доставчици на плащания и (други) финансови институции: Когато за вашата резервация се поиска възстановяване на плащането от вас или от притежателя на кредитната карта, използвана за извършване на вашата резервация, трябва да споделим определени подробности за резервацията с доставчика на платежни услуги и съответната финансова институция, която да се справи с обратното плащане. Това може да включва и копие от потвърждението на вашата резервация или IP адреса, използван за вашата резервация. Можем да споделяме информация със съответните финансови институции, ако сметнем за строго необходима за разкриване и предотвратяване на измами.

 • Компетентни органи: Ние разкриваме личните данни на органите на реда, доколкото това се изисква от закона или е строго необходимо за предотвратяване, разкриване или проследяване на престъпни деяния и измами или ако по друг начин сме задължени по закон. Може да се наложи допълнително да разкриваме лична информация на компетентните органи, за да предпазим и защитим нашите права или имоти или правата и собствеността на нашите бизнес партньори.

За да завършим вашата резервация, прехвърляме съответните подробности за резервацията на доставчика на хотел, който сте резервирали. В зависимост от резервацията и доставчика на хотела това може да включва вашето име, данни за контакт и плащане, имената на гостите, пътуващи с вас, както и всякакви предпочитания или друга информация, която сте посочили, когато сте направили резервацията. Ако имате въпрос относно Вашето настаняване, може да се свържем с доставчика на хотел и да ги помолим да управляват вашата заявка. Освен ако не бъде извършено плащане по време на процеса на резервация чрез уебсайта Hotelmix.bg, ние ще препратим данните на вашата кредитна карта на резервирания доставчик на хотел за по-нататъшно обслужване (ако приемем, че сте ни предоставили тези данни по време на процеса на резервация). В случай на спорове, свързани с резервацията, можем да дадем на Доставчика на хотела информация за процеса на резервация, необходима за справяне със спора. Това може да включва копие от потвърждението на вашата резервация като доказателство, че резервацията е направена действително.

Информация, която се събира автоматично от вашия компютър
Ние автоматично събираме малко информация за вашия компютър, когато посещавате този уебсайт. Например, ние ще съберем вашия IP адрес и софтуер за уеб браузър, като Firefox, Safari или Internet Explorer. Може също така да събираме данни за вашата онлайн активност, като разглеждани пътувания и направени резервации. Нашите цели в събирането на тази автоматична информация включват да персонализираме потребителското ви изживяване, да попречим на измамите и да ви предоставим по-ефективна услуга.

Как можете да контролирате личните данни, които сте дали на Hotelmix.bg?
Новоиздаденият Общ регламент за защита на данните ви дава право, при поискване, достъп до личните ви данни, които държим за вас, и информация за това как се обработват тези лични данни. Освен това имате право да поискате премахване на лични данни, свързани с вас, като се свържете с нашият Отдел за обслужване на клиенти.

 • В случай, че искате да се поинтересувате за каквато и да е лична информация, която може да имаме за вас, моля, изпратете ни писмено искане по имейл на посочения по-долу адрес. Моля, посочете „Изисквайте моите лични данни“ в темата на имейла си и не забравяйте да посочите пълното си име, адрес, телефонния си номер и копие на документ, удостоверяващ вашата самоличност (например лична карта или паспорт), за да можем да потвърдим самоличността ви.

 • Ако някое изявление в настоящата Политика е неприемливо за вас, имате право да поискате премахване на личната ви информация (и/или тази на други лица, за които сте направили резервации) от нашите записи. За да поискате да изтрием вашата лична информация, моля, свържете се с нас по имейл и изберете „Премахване на моите лични данни“ като тема на имейл.

Кой е отговорен за обработката на лични данни чрез Hotelmix.bg и как да се свържете с нас?
Ciliara Trading Limited, което е частно дружество с ограничена отговорност, регистрирано съгласно законите на Кипър, контролира обработката на лични данни, както е описано в настоящата Политика за поверителност.

Нашите данни за контакт
Hotelmix.bg е система за онлайн резервации на хотели, създадена от бързо развиващата се европейска компания Ciliara Trading Limited, която е частно дружество с ограничена отговорност, регистрирано съгласно законите на Кипър. ДДС номера е CY 10157423i.

Ако имате някакви предложения или забележки относно тази декларация за поверителност, моля, изпратете ни имейл на: customer.service@Hotelmix.bg или ни се обадете на +44 (0)20 3026 5047.

Правила и Условия

Въведение
Тези условия, както могат да бъдат преразглеждани от време на време, са свързани с всички наши услуги пряко или косвено (чрез доставчици на хотели), предоставени онлайн, чрез всеки компютър, лаптоп, настолен компютър, мобилно устройство. Достъпвайки и използвайки нашия (мобилен) уебсайт и/или завършвайки резервация, вие потвърждавате и се съгласявате да сте прочели, разбрали и приели условията, посочени по-долу.
Правейки резервация с нас, се счита, че сте приели тези условия и сте правно обвързани от тях.

Тези страници, съдържанието и инфраструктурата на тези страници и онлайн услугата за резервации, предоставяна от нас чрез уебсайта, се притежават, управляват и предоставят от Hotelmix.bg само за лична, нетърговска употреба (B2C), само при спазване на правилата и условията, посочени по-долу. Връзката, която имаме с доставчиците на хотели, се определя от отделни условия, които уреждат търговските взаимоотношения (B2B), които имаме с всеки от доставчиците на хотели. Моля, обърнете внимание, че Доставчиците на хотели могат да имат, да декларират приложимо и/или да изискват (приемане) - допълнително към правилата, както са изложени на уебсайта, техните собствени условия за използване, достъп и изпълнение на Резервацията (които могат да включват някои отказ от отговорност и ограничения на отговорността).

Дефиниции
„Hotelmix.bg“, „нас“, „ние“ или „нашите“ означава Hotelmix.bg, онлайн система за резервации на хотели, управлявана от бързорастящата европейска компания Ciliara Trading Limited, която е частно дружество с ограничена отговорност, регистрирано по Законодателството на Кипър. ДДС номера е CY 10157423i. Нашата система позволява на потребителите на нашия сайт да търсят и резервират настаняване онлайн. Описанията на хотелите, които предоставяме, се основават на информация, предоставена от хотели. Правим всичко възможно, за да сме сигурни, че цялата информация, предоставена на този уебсайт, е точна, но не можем да гарантираме, че е абсолютно правилна, пълна или актуална. Позоваванията на „вие“ и „вашите“ са на вас, нашите клиенти.

"Уебсайт" означава (мобилен) уебсайт, на който се предоставя услуга за резервации притежавана, контролирана, управлявана, поддържана и/или хоствана от Hotelmix.bg.

"Настаняване" означава различните продукти и услуги за пътуване, които можете да поръчате, придобиете, закупите, платите, наемете, осигурите, резервирате, комбинирате или консумирате от доставчика на хотел.

"Доставчик на Хотел" означава професионален доставчик на настаняване и всеки друг свързан с пътуване продукт или услуга, от време на време достъпни за резервация на уебсайта (B2B/B2C).

"Услуга за резервации" означава онлайн покупка, поръчка, (улеснена) услуга за плащане или резервация, предлагана или активирана от Hotelmix.bg по отношение на множество продукти и услуги, предоставени от време на време от доставчиците на хотели на уебсайта.

"Резервация" означава поръчка, покупка, плащане, запазване или резервация на настаняване.

Обхват и характер на нашата услуга
На нашия уебсайт ние предоставяме онлайн платформа, чрез която Доставчиците на хотели могат да предлагат своите продукти и услуги за поръчка, покупка, резервация, наем и чрез които посетителите на Уебсайта могат да открият, търсят, сравнят и направят поръчка, резервация, покупка или плащане (т.е. услугата за резервации). Използвайки Услугата за Резервации (например като направите резервация чрез Услугата за Резервации), вие влизате в пряка (правно обвързваща) договорна връзка с Доставчика на Хотела, с който правите резервация.

Когато започнете да правите своята резервация, ние действаме само като посредник между вас и доставчика на хотела, като предаваме съответните подробности за вашата резервация на съответния доставчик на хотели и ви изпращаме имейл за потвърждение за и от името на доставчика на хотела. Hotelmix.bg не (пре) продава, отдава под наем, не предлага никакъв продукт или услуга (свързани с пътуване).

Когато предоставяме нашата услуга за резервации, информацията, която излагаме, се основава на информацията, предоставена ни от доставчиците на хотели. Въпреки че използваме логични умения и грижи, докато ви предоставяме нашата услуга за резервации, не можем да гарантираме, че цялата информация е точна, пълна или вярна, нито можем да носим отговорност за грешки (включително явни и печатни грешки), всякакви прекъсвания (независимо дали поради някаква (временна и/или частична) повреда, ремонт, надстройка или поддръжка на нашия уебсайт или по друга причина), неточна, подвеждаща или неверна информация или недоставяне на информация. Всеки доставчик на хотели носи отговорност за точността, пълнотата и коректността на информацията (включително тарифи/такси/цени, политика и условия, и наличност) показана на нашия уебсайт. Hotelmix.bg не представлява и не трябва да се разглежда като препоръка или одобрение на качеството, нивото на обслужване, хотелския клас или (звездата) оценка на всеки доставчик на хотели (или неговите съоръжения, място, продукти или услуги), предоставени на разположение.

Нашата услуга за резервации е достъпна само за лични и нетърговски цели. Следователно, нямате право да препродавате, препращате в дълбочина, да използвате, копирате, наблюдавате, да показвате, изтегляте или възпроизвеждате всяко съдържание или информация, софтуер, резервации, продукти или услуги, достъпни на този уебсайт за която и да е търговска или конкурентна цел.

Цени и Съвпадение на Цени
Цените, показани на нашия уебсайт, както се предлагат от доставчиците на хотели, са силно конкурентни. Съответните данъци и такси (включително туристическа/градска такса) могат да бъдат начислени от Доставчика на хотел в случай на непристигане или анулиране.

Всички цени на уебсайта Hotelmix.bg са за стая за целия ви престой, освен ако не е посочено друго. Тези цени могат да бъдат променени от доставчика на хотели. Показваме цената, която получаваме от доставчика на хотел за стаята за избраните от вас дати. Моля, проверете подробностите за стаята, за да видите какво е включено в цената и какво не.

Понякога по-евтините цени за конкретен престой са достъпни на нашия уебсайт от доставчиците на хотели, но тези цени могат да носят специални ограничения и условия, например неотменяеми и невъзстановими. Моля, проверете старателно съответните условия и детайли за всички такива условия, преди да направите своята резервация.

Искаме да платите възможно най-ниската цена за вашия продукт и услуга по избор. Ако намерите вашето настаняване по избор, резервирано чрез нашия Уебсайт, със същите условия за резервация, с по-ниска тарифа в Интернет, след като сте направили резервация чрез нас, ние ще съпоставим разликата между нашата тарифа и по-ниската тарифа при правилата и условията на съвпадение на цената. Обещанието ни за съвпадение на цената не се отнася за продукти и услуги, несвързани с настаняване.
За да получите възстановяването на сумата, моля, изпратете ни връзката към уебсайта с по-ниска цена в рамките на 24 часа от момента на извършване на вашата резервация.

Конверторът на валута е само с информационна цел и не трябва да се разчита на това точно и в реално време; реалните тарифи могат да варират.

Очевидните грешки и заблуждения (включително печатни грешни) не са обвързващи.

Всички специални оферти и промоции са маркирани като такива. Ако те не бъдат етикетирани като такива, не можете да получавате права в случай на очевидни грешки или заблуждения.

Кредитна карта или банков превод
Някои доставчици на хотели, ако са приложими и налични, предлагат възможността Резервациите да бъдат изплатени (изцяло или частично и според изискванията на политиката за плащане от страна на Хостинг Доставчика) на Хотелския доставчик по време на процеса на резервация чрез сигурно онлайн плащане (всички на степента, предложена и поддържана от вашата банка). Няма да носите Hotelmix.bg задължен или отговорен за всяка (оторизирана, неоторизирана или грешна) такса от страна на Доставчика на хотела и няма да изискате (пре) повторно каквато и да е сума за всяка валидна или упълномощена такса от Доставчика на хотела (включително за предварително платени тарифи, непоказване и изискуемо анулиране) на вашата кредитна карта.

За определени резервации Hotelmix.bg улеснява (чрез трети процесори за плащане) плащането на съответните резервации (т.е. услугата за улесняване на плащанията) за и от името на Доставчика на хотели. Плащането се обработва безопасно от вашата кредитна/дебитна карта или банкова сметка по банковата сметка на доставчика на настаняване чрез платежен процесор на трета страна. Всяко плащане, улеснено от нас за и от името на и прехвърлено на Доставчика на хотели, във всеки случай представлява заплащане на (част от) цената на резервация от вас на съответната резервация при окончателно уреждане на такава (частична) дължима и изискуема цена и не можете да възстановите такива платени пари.

За определени (невъзвръщаеми) цени или специални оферти, моля, имайте предвид, че доставчиците на хотели могат да изискват плащането да се извърши с кредитна карта и следователно вашата кредитна карта може да бъде предварително оторизирана или таксувана (понякога без опция за възстановяване) при извършване на Резервация. Моля, проверете детайлно вашия продукт или услуга (резервацията), която сте избрали, за всякакви такива условия, преди да направите своята резервация.

Предплащане, анулиране и непоявяване
Правейки резервация с доставчик на хотели, вие се съгласявате със съответната политика за анулиране и неприсъствие на този доставчик на хотели, както и с всички правила и условия на доставчика на хотели, които могат да бъдат допълнително приложени към вашето настаняване, включително упражнявани услуги и/или продукти, предлагани от доставчика на хотели. Съответните условия (доставка/покупка/употреба/превозвач) на хотелски доставчик могат да бъдат получени при съответния доставчик на хотели. Общата политика за анулиране и непоявяване на всеки доставчик на хотели се предоставя на нашия уебсайт на страниците с информация за доставчика на хотела, по време на процеса на резервация и в имейла за потвърждение. Моля, обърнете внимание, че определени тарифи, такси или специални оферти не отговарят на условията за анулиране, възстановяване или промяна. Приложимият градски/туристически данък все още може да бъде начислен от доставчика на хотела в случай на непристигане или таксувано анулиране. Моля, проверете подробно резервацията си за всякакви такива условия, преди да направите своята резервация. Моля, обърнете внимание, че резервацията, която изисква авансово плащане или (изцяло или частично) предварително плащане, може да бъде анулирана (без предварително известие за неизпълнение или предупреждение), доколкото съответната (остатъчна) сума (и) не може да бъде събрана изцяло върху съответното задължение или дата на плащане в съответствие със конкретната политика за плащане на Доставчика на хотела и резервацията. Правилата за анулиране и предварително плащане могат да се променят в зависимост от сегмента, продукта или услугата на всеки Доставчик на Настаняване.

Ако искате да прегледате, промените или анулирате резервацията си, моля, върнете се на имейла за потвърждение и следвайте инструкциите в него. Моля, обърнете внимание, че може да бъдете таксувани за анулирането си в съответствие с политиката за анулиране на Доставчика на хотела, (предварително) плащане и политика за непоказване или нямате право на възстановяване на (предварително) заплатена сума. Препоръчваме Ви да прочетете внимателно правилата за анулиране, (предварително) плащане и непоказване на доставчика, преди да направите резервацията си и не забравяйте да извършвате допълнителните плащания навреме, както може да се наложи за съответната резервация.

В случай на късно или забавено пристигане в деня на настаняването ви или ако пристигнете на следващия ден, уверете се, че своевременно сте обсъдили това с Доставчика на хотела, така че те да знаят кога да ви очакват, за да избегнете анулиране на Вашето настаняване (Резервация), или налагане на такса за непоявяване. Ако е необходимо, нашият екип за поддръжка на клиенти ще ви помогне да информирате доставчика на хотела. Hotelmix.bg не поема никаква отговорност за последствията от вашето забавено пристигане или за анулиране или таксуване за непоявяване от страна на доставчика на хотел.

Кореспонденция и комуникация
Докато управлявате резервацията си и завършвайки резервация си, вие се съгласявате да получавате:

 • имейл за потвърждение, след като сте направили своята резервация;

 • имейл, който ви напомня за вашата незавършена резервация, ако не сте завършили онлайн резервацията си;

 • имейл, който можем да ви изпратим незабавно след престоя ви, приканвайки ви да попълните формата за отзиви на гостите.

Hotelmix.bg не може да носи задължения или отговорности за комуникация от или с Доставчика на хотели на или чрез неговия уебсайт. Hotelmix.bg не може да гарантира, че всяка заявка или съобщение ще бъде получено/прочетено, спазено или изпълнено от Доставчика на хотели.

За да завършите и обезопасите резервацията си, трябва да използвате правилния си имейл адрес. Ние не сме отговорни или задължени за (и нямаме задължение да проверяваме) грешен или неправилно написан имейл адрес или неточен или грешен (мобилен) телефонен номер или номер на кредитна карта.

Всяка рекламация или жалба срещу Hotelmix.bg или по отношение на услугата за резервации трябва да бъде незабавно подадена, но във всеки случай в рамките на 30 дни след планирания ден от извършване на резервацията (например дата на напускане). Всяко искане или жалба, подадено след 30-дневния срок, може да бъде отхвърлено и ищецът губи правото си на обезщетение (щета или разходи).

Поради непрекъснатото актуализиране и корекции на тарифите и наличността, силно препоръчваме да направите скрийншоти, когато правите резервация, за да подкрепите позицията си (ако е необходимо).

Опровержение
Hotelmix.bg е онлайн платформа за пътуване. Ние си сътрудничим със 100+ доставчици на хотели, но Hotelmix.bg не може да бъде възприет като официален уебсайт на хотел, апартамент, хостел или друг вид настаняване. Не поемаме отговорност за удобства и удобства, предлагани от всеки конкретен хотел, апартамент, хостел и т.н., които могат да бъдат временно недостъпни, анулирани или променени от собствениците на имота. Реновирането, редизайнът и всякакви други поддръжки, направени от собствениците на имоти, не са под контрол на Hotelmix.bg.

Когато предоставяме нашата услуга за резервации, информацията, която разкриваме, се основава на информацията, предоставена ни от доставчиците на хотели. Hotelmix.bg гарантира точността на информацията, която се появява на уебсайта и си запазва правото да променя информацията, показана по всяко време и без никакво предизвестие. Въпреки че използваме логични умения и грижи при извършване на нашата услуга за резервации, няма да проверим дали и не можем да гарантираме, че цялата информация е точна, пълна или вярна, нито можем да носим отговорност за грешки (включително явни и печатни грешки), всякакви прекъсвания (независимо дали поради някаква (временна и/или частична) повреда, ремонт, надстройка или поддръжка на нашия уебсайт или по друга причина), неточна, подвеждаща или неверна информация или недоставяне на информация. Всеки доставчик на хотели остава по всяко време отговорен за точността, пълнотата и коректността на (описателната) информация (включвайки тарифи/такси/цени, политикаи условиа, и наличност) показана на нашият Уебсайт. Hotelmix.bg не представлява и не трябва да се разглежда като препоръка или одобрение на качеството, нивото на обслужване, хотелския клас или (звездата) оценка на всеки доставчик на хотели (или неговите съоръжения, място, продукти или услуги), предоставени на разположение. Hotelmix.bg не поема никаква отговорност за неспазване на очакванията на клиентите по отношение на каквато и да е информация, показана на Hotelmix.bg.

Информацията, софтуерът, продуктите и услугите, публикувани на този уебсайт, могат да включват неточности или грешки, включително грешки в ценообразуването. По-специално, Hotelmix.bg не гарантира точността и не отхвърля всякаква отговорност за грешки или други неточности, свързани с информацията и описанието на помещенията, показани на този уебсайт (включително, без ограничение, ценообразуването, снимките, списъка на хотела удобства, общи описания на продуктите и т.н.).

Ние не поемаме отговорност за каквито и да било изявления (снимки/отзиви/коментари), публикувани или изпратени от вас. Нямаме задължение да публикуваме вашите коментари; ние си запазваме правото да определим кои коментари се публикуват на уебсайта. Чрез качване на снимки/изображения в нашата система (например в допълнение към преглед) вие потвърждавате, че притежавате авторските права върху снимките/изображенията и сте съгласни, че Hotelmix.bg може да използва качените снимки/изображения на своя уебсайт. Чрез качване на тези снимки/изображения лицето, което качва снимката, приема пълна юридическа и морална отговорност за всички и всички правни претенции, които са отправени от трети страни (включително, но не само, собственици на жилища) поради публикуване на Hotelmix.bg и с помощта на тези снимки/изображения. Hotelmix.bg не притежава и не потвърждава качените снимки/изображения. Въпреки това, ние не поемаме никаква отговорност за използването на вашите снимки и коментари от трети страни. Hotelmix.bg не носи отговорност за достоверността и валидността на всички снимки и отзиви, разкрити на уебсайта. Лицето, което е качило снимките, гарантира, че снимките/изображенията не трябва да съдържат вируси, троянски коне или заразени файлове и не трябва да съдържат порнографски, незаконни, оскърбителни, обидни или неподходящи материали и не нарушават правата на трети страни (право на интелектуална собственост, авторско право или поверителност). Ако снимките/изображенията не отговарят на гореспоменатите критерии, те няма да бъдат публикувани и/или могат да бъдат премахнати/изтрити от Hotelmix.bg по всяко време и без предварително предупреждение.

Hotelmix.bg не носи задължения или отговорност за превеждането, събирането, удържането или плащането на съответните данъци, дължими върху (пътната) цена или такса на съответните данъчни власти. Hotelmix.bg не действа като търговец на записи за нито един продукт или услуга, предоставени на Платформата. Нашите доставчици на хотели, като доставчици, включват всички приложими данъци в таксуваната сума и Hotelmix.bg плаща над тези суми директно на продавачите. Hotelmix.bg не е съдружник, свързан с доставчиците, с които резервираме вашите пътувания.

Групови Резервации. Hotelmix.bg не предоставя услуги за групови резервации. Ето защо не можете да резервирате повече от 4 стаи онлайн за един и същи хотел/дати за престой. Ако резервирате повече от 4 стаи в отделни резервации, Доставчикът на хотел може или да анулира вашите резервации, или да увеличи цената. Hotelmix.bg не носи задължения и отговорност за анулиране от страна на Доставчика на хотели или промяна в цената, направена от Доставчика на хотела.

В (малко вероятен) случай, че по някаква причина хотелът не разполага с необходимия брой и видове стаи съгласно резервацията, или в случай на непреодолима сила хотелът си запазва правото да ви премести в алтернативен хотел с еквивалент категория за същия тип услуги. Hotelmix.bg не носи отговорност за неизпълнението или неадекватното изпълнение на гарантираната или предплатената резервация в случай на такива случаи. Вие също така потвърждавате, че нито Hotelmix.bg, нито Доставчикът на хотели не поема никаква отговорност за загуби или щети, понесени или причинени на вас вследствие на преместването. Всички разходи, свързани с трансфера и изменението, се поемат от първоначално избрания хотел.

About us

Hey, welcome to Hotelmix.bg!

We are a team of travel enthusiasts always willing to make people closer to the world through touring. And we created an easy-to-use and choiceful platform that can encourage people to discover the world.

Nowadays, Hotelmix.bg is a reliable travelers’ assistant in finding their perfect accommodations.

Why travel around the globe with Hotelmix.bg?

We offer you over 400 000 of fancy hotels, grand villas, and cozy apartments, for perfect leisure and business trips worldwide;

We collaborate with above 50 suppliers to guarantee a variety of comfortable rooms to choose from;

Free cancellation and pay-later rates - the most convenient options to meet your plans;

More than 120 000 customers have become happier traveling worldwide with us;

Our website, operating in beyond 20 languages, ensures a particular understanding for you;

We publish the freshest travelers’ reviews every day to provide honest and accurate hotel descriptions;

Our helpful support has been recognized by 98% satisfied visitors.

We believe you’ll find an accommodation up to your taste here and you’ll get a smooth travel experience. You do have a choice with Hotelmix.bg!

West European division:

Ciliara Trading Limited
Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204
Strovolos PC 2018 Nicosia, Cyprus
Phone: +357 22 000 571
Email: office@ciliara.com
Website: www.ciliara.com
Director: Hamervate LTD
Managing Board: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven
Register number: 157423 | VAT ID: CY 10157423i

East European division:

Maklai LTD
Gagarina street #5
Khmelnitsky 28000, Ukraine
Phone: +380 44 594 75 95
Email: support@booked.net
Website: www.maklai.com.ua
Director: Oleksandr Protoven
Register Number: 35305263

Asian division:

Booked.NET Asia Pte Ltd.
23 New Industrial Road, #04-08, Solstice Business Center
Singapore 586209
Email: office@booked.asia

Website: booked.asia
Register Number: 201718602G